Kayseri Çalışma Bölge Müdürlüğü telefonu adresi



Kayseri Çalışma Bölge Müdürlüğü telefonu adresi Kayseri Çalışma Müdürlüğü telefonu adresi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Kayseriadresi telefonu Çalışma Bakanlığı Kayseri adresi telefonu Çalışma Müdürlüğü Kayseri adres telefon
Kırşehir Nevşehir Yozgat Çalışma Bölge Müdürlüğü telefonu adresi Kırşehir Nevşehir Yozgat Çalışma Müdürlüğü telefonu adresi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Kırşehir Nevşehir Yozgat adres telefon Çalışma Bakanlığı Kırşehir Nevşehir Yozgat adresi telefonu Çalışma Müdürlüğü Kırşehir Nevşehir Yozgat adres telefon


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Kırşehir Nevşehir Yozgat Çalışma Bölge Müdürlüğü kurulmamış olup Kırşehir Nevşehir Yozgat İli   Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Kayseri Bölge Müdürlüğüne bağlıdır. Kırşehir Nevşehir Yozgat ilinden yapılacak İhbar tazminatı şikayeti Kıdem Tazminatı şikayeti İşten çıkarılma şikayeti yada çalışma Bölge Müdürlüğü müracatları   Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Kayseri Çalışma Bölge Müdürlüğü ne yapılmalıdır.


Kayseri Çalışma Bölge Müdürlüğü telefonu adresi iletişim bilgileri e maili (Bağlı bulunan İller Kırşehir Nevşehir Yozgat)


 



















AdresCumhuriyet Mah. Cenk Sokak No: 3  38040 - Kayseri
Telefon(0 352) 232 16 38 - 231 13 73
Faks(0 352) 222 32 10
E-postakayseri@csgb.gov.tr

4 yorum:

  1. Ben 6 aydan beri özel bi şirkette çalışmaktayım.işten beni çıkarıyorlar benim ne gibi haklarım var bana yardımcı olurmusunuz.

    YanıtlaSil
  2. ismail höbek9 Ocak 2012 04:41

    7 sene çalıştığım iş yerini kapattılar işten çıkardılar ve bana tazminatınıa vereceğiz dedi kaatları imzalattırdılar bir ay oldu hala vermiyolar ne yapmam lazım öğrene bilirmiyim ts.
    keşke imza atmasaydınız. imzalanan kağıtta ne yazdığıda önemlidir. Yazıda verilen adrese dilekçe ile başvurunuz

    YanıtlaSil
  3. aziz güneş11 Ekim 2012 23:20

    5 yıldır okulda görevli olarak çalışmakdayım. okulda kadro olmadıgından dolayı okul temizlik şirketine bagladı.bu şirket 6ayda bir bize sormadan girdi çıkdı yapıyor fakat pazartesi cıkarıyor-salı tekrar başlatıyor gün kaybımız yok.şimdide adını degiştiriyor yada anlaşmalı başka şirket adı altında çalışıyor gösteriyor bizi.5 yıldır hic yıllık izin kulnanmadım cumartesi-pazar hep okuldayım benim tazminat hakkım varmı.kulnanmadıgım yıllık izinlerimin bir bedeli olacakmı .kendim ayrılmaya kalkarsam haklarımı alabilecekmiyim ve kimden nasıl talep edecegim.15.02.2013 de 25yılım doluyor fakat yaşı beklemem gerekiyor5375 günüm doluyor ne yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim saygılarımla.

    YanıtlaSil
  4. ben işyeride 1 aydır çalısıyorum ama gecenler çıktım işten bana sıgorta yapmıs maasından 15 günlügünü keserim diyor işyeri benim ne gibi bir hakkım var

    YanıtlaSil